Bajánsenye Község Önkormányzata

9944 Bajánsenye, Vörösmarty út 13/A

Elektronikai hulladékgyüjtés

HIRDETMÉNY

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Több év után az Önkormányzatnak sikerült partnert találni összegyűjtött elektronikai hulladékok, illetve személygépkocsi gumiabroncsok elszállítására.

A partnerrel történt előzetes egyeztetés alapján elektronikai hulladékok gyűjtését hirdetjük a Vörösmarty utca régi kovácsműhely önkormányzati telephely udvarába, az ingatlan tulajdonosok helyszínre történő hulladékbeszállításával.

A gyűjtési időpont:   2024. szeptember 9.   hétfő 7:30 – 12:00   13:00 – 16:00

                                    2024. szeptember 10. kedd  7:30 – 12:00   13:00 – 16:00

A hulladékok leadását önkormányzati alkalmazottak ellenőrzik, leadás csak a megjelölt időpontokban lehetséges. Leadandó hulladék a kerítésen kívül nem helyezhető el!

Leadható elektronikai hulladékok:

háztartási gépek – mikrohullámú sütő, hősugárzó, hűtő, mosógép, porszívó, centrifuga, konyhai elektromos kisgépek, televízió, számítógép, számítógép monitor, nyomtató, fénymásoló, rádió, stb.

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak olyan elektromos eszköz adható le, amelyből az elektronikát nem szerelték ki!

Átvételt csak háztartási mennyiségben biztosítunk, ipari és kereskedelmi mennyiséget nem áll módunkban átvenni a szolgáltató korlátozott szállítási kapacitására tekintettel.

Ugyanezen gyűjtési időpontban személygépkocsi gumiabroncsok gyűjtését is biztosítjuk a megjelölt helyszínen. Lakóingatlanonként maximum 8 db gumiabroncs átvételét tudjuk biztosítani.

A beszállított hulladékok lerakásáról az ingatlantulajdonos köteles gondoskodni.

A gyűjtési napokat követően szeptember 11-én vagy 12-én a hulladékgazdálkodási cég a lakosság által összegyűjtött elektronikai hulladékot és gumiabroncsot elszállítja.

Kérjük a megjelölt időpontokat és a gyűjtési feltételeket szíveskedjenek maradéktalanul betartani!

Bajánsenye, 2024. augusztus 26.

                                                                                   Bajánsenye Község Önkormányzata

Galéria